Diplomaátadó információk 2017 nyár

Tisztelt végzős hallgató, kedves öregdiákunk!

Az alábbiakban megtalál minden fontos információt, amely a Diplomaátadó Ünnepélyekkel kapcsolatos. Kérjük, olvassa el figyelemmel!


MEGHÍVÓ IGÉNYLÉS

Az idei diplomaátadó ünnepély előtt is van lehetőség meghívók átvételére.

Az AK, AHJK, ÉÉKK, GIVK, KGYK, ESK, DFK, MUK hallgatói 2 db meghívót igényelhetnek. 

A meghívók átvétele történhet:

- Személyes úton az Egyetemi Szolgáltató Központ – Egyetemi Kollégiumban (AKIK Hallgatói Tér - ÚT. 106) előre láthatólag 2017. június 23-tól


DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPÉLY - TÁJÉKOZTATÓK

A diplomaátadó ünnepélyek részletes tájékoztatója karonként megtalálhatóak a következő oldalakon:

Kar Dátum Időpont Helyszín Információ
Művészeti Kar

2017.06.24.

(szombat)

13.00 Egyetemi Hangversenyterem További információk
Apáczai Csere János Kar

2017.07.07.

(péntek)

10.00 Városi Egyetemi Csarnok További információk
Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar

2017.06.30.

(péntek)

15:00 B épület aula További információk
Egészség- és Sporttudományi Kar

2017.07.01. (szombat)

15.00 Egyetemi Hangversenyterem További információk

Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar 

(jogász szak)

2017.07.01. (szombat) 10.00 Egyetemi Hangversenyterem

További információk

Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar

(nem jogász szakok)

2017.07.07.

(péntek)

14.00 Egyetemi Hangversenyterem További információk

Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar

(nem jogász szakok)

2017.07.07.

(péntek)

16.00 Egyetemi Hangversenyterem További információk

Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar

2017.07.08. (szombat) 10.00 Városi Egyetemi Csarnok További információk

Audi Hungaria Járműmérnöki Kar

Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Kar

Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar

2017.07.08. (szombat) 14.00 Városi Egyetemi Csarnok További információk

TALÁRPRÓBÁLÁS ÉS –BÉRLÉS

Talárt és kalapot próbálni az Egyetemi Szolgáltató Központ – Egyetemi Kollégiumban nyitva tartási időben lehet. A talár- és kalapbérléshez nyilatkozatot szükséges kitölteni, melyet két példányban, aláírva kell leadni a diplomaátadó ünnepély helyszínén.

A nyilatkozatot  az alábbi űrlapokon lehet kitölteni:

 

VÉGZŐS CSOMAG RENDELÉSE

A végzős csomagot a Diplomaátadó napján kell megigényelni, illetve kifizetni. Ezt követően az oregdiak.sze.hu oldalon kell aktiválni (megrendelni). Az aktiválás menetéhez a segédlet ITT érhető el. Megrendelés után e-mailben értesítjük a végzett hallgatót a csomag elkészüléséről.

 

TOVÁBBI TERMÉKRENDELÉS

A diplomaátadó ünnepség alatt profi fotósok készítenek fényképeket a rendezvényről és a diploma átadásáról (minden hallgatóról a diploma átvételének pillanatában). Ezek megvásárolhatók papírkép és digitális formában is a Webboltban. Bejelentkezés után az oregdiak.sze.hu oldalon megtalálhatók a diplomaátadó ünnepélyen készült fotók az alábbi elérési úton: Szolgáltatások -> Termékek.

ÖREGDIÁK KÁRTYA IGÉNYLÉSE

Lehetőség van Öregdiák kártyát igényelni a diploma megszerzését követően. Az Egyetemmel korábban hallgatói jogviszonyban állt személyek a hallgatói jogviszonyuk megszűnésével egyidejűleg, vagy azt követően kaphatnak névre szóló kártyát. A SZE Öregdiák kártya kiváltásának egyszeri díja 1600 Ft, mellyel számos kedvezményes szolgáltatást vehetnek igénybe az öregdiákok. A kártyáról és a kártyaigénylésről bővebb információk az alábbi oldalon érhetők el: Kártyaigénylés

 

MUNKAVÁLLALÁS, ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

Szeretnénk felajánlani a segítségünket abban, hogy a diploma megszerzése utáni nagybetűs életben is sikeres legyen az álláskeresésben és továbbra is jó kapcsolatot tudjon ápolni egykori egyetemével.

Az Egyetemi Szolgáltató Központ – Egyetemi Kollégium munkatársai annak érdekében, hogy a lehető legkönnyebben és legkényelmesebben tudjanak segíteni Önnek, létrehoztak egy internetes weboldalt ahol, mint öregdiák regisztrálhat és jelentkezhet az irodával kapcsolatban álló, közel 1600 cég által hirdetett álláshelyekre. Az álláshelyek a karrier.sze.hu weboldalon érhetőek el.

 

ÖREGDIÁKOK TÁJÉKOZTATÁSA

A weboldalon, mint végzett hallgató regisztrálhat és számos információt megtudhat az egyetemről és az egyetem fennállása óta végzett öregdiákokról. Ezenkívül az öregdiák weboldalon keresztül tájékoztatást kaphat a jelenleg induló MSC, MA szakokról, egyetemi szakokról és az aktuális öregdiák találkozókról.

 

DPR KÉRDŐÍV

A felsőoktatási törvényben meghatározottak alapján minden egyetemnek ki kell alakítania a pályakövetés rendszerét. Ebből a célból 2006 óta a Széchenyi István Egyetem is elindította a Diplomás Pályakövetési Rendszert, mely feladatot az Egyetemi Szolgáltató Központ – Egyetemi Kollégium látja el. Minden évben felkeressük az előző években végzett Öregdiákokat a kérdőív kitöltésével kapcsolatosan. Kérjük Önt is, hogy a felkeresést követően töltse ki számunkra a kérdőívet, ezzel is segítve az Egyetem munkáját. Az előző éves DPR eredmények az alábbi oldalon érhetők el: https://karrier.sze.hu/dpr.

 

Kérdés esetén az oregdiak@sze.hu e-mail címen és a 06/96-613-610 telefonszámon lehet érdeklődni!

Üdvözlettel:

Egyetemi Szolgáltató Központ – Egyetemi Kollégium