Kártyaigénylés

 

Tisztelt Öregdiákunk!

A Széchenyi István Egyetem 2012 szeptemberétől egységes egyetemi kártyarendszert vezet be, amely  a TIOP-1.3.1-07/1-2F-2008-0003 projekt keretében, a legmodernebb technológiák alkalmazásával került kifejlesztésre, és a jövőben számos egyetemi, illetve az egyetemhez kapcsolódó szolgáltatás elérését biztosítja.

Az Egyetemmel korábban hallgatói jogviszonyba állt személyek a hallgatói jogviszonyuk megszűnésével egyidejűleg, vagy azt követően kaphatnak névre szóló kártyát. A SZE Öregdiák kártya kiváltásának egyszeri díja 1600 Ft, mellyel számos kedvezményes szolgáltatást vehetnek igénybe Alumni hallgatóink.

A kártyaigénylés:

Kártya kifizetése:

  • utalással
  • készpénzes kifizetéssel

A kártya átvételéhez szükséges a helyszíni kifizetéskor kapott blokk, vagy utalásnál a bizonylat másolata.

A SZE Öregdiák kártya birtokosa a kártya segítségével a következő szolgáltatásokat veheti igénybe:

1) A könyvtárban szokásos térítési díj felének megfizetése esetén (1000 Ft) beiratkozhat az Egyetemi Könyvtárba, onnan a könyvtári szabályok betartásával kölcsönözhet és használhatja a könyvtári terminálokat, a kártyához rendelt beiratkozási időtartamon belül,

2) Használhatja az Egyetemi Könyvtár automata sokszorosító gépét, ha előzetesen kártyáját a szükséges összeggel feltöltötte.

3) Kedvezményrendszer kialakítása, mely célja, hogy az Öregdiák Kártya felmutatásával bizonyos helyeken kedvezményben részesüljön a kártyatulajdonos.

 

Az ügyintézéssel kapcsolatos egyéb információ esetén keresse ügyfélszolgálatunkat:

oregdiak@sze.hu

telefon: +36 (96) 613-791